Klik hier om te reserverenPRIJZEN: weekend/feestdagen weekdag
1 dag 2 dagen 1 dag 2 dagen
€ 25.00* € 40.00* € 20.00* € 30.00*
€ 19.75** € 31.60** € 15.80** € 23.70**

 

 * Inclusief BTW
** Exclusief BTW


Promoprijzen bij verhuur van meerdere spellen

 

 

 


 

Prijzen voor langere periodes bespreekbaar

 

 

 

Evenementen verhuur » Xl-game: 'shuffle'

XL-Game: 'Shuffle'

Beleef reuzenplezier met deze traditionele XL-Game "Shuffle" in reuzenformaat.

XL-spellen onderscheiden zich door traditionele spellen naar reuzenformaat te vergroten. Reuzenplezier voor groot en klein. Ontdek zelf de extra speldimensies van het spelen met onze extra grote spelattributen. Uw avond, middag, dag wordt onvergetelijk!
De XL-spellen zijn afgeleid van bekende spellen en kunnen gespeeld worden door groepen jongeren en volwassenen en zijn daarom bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld familiefeestjes, bedrijfsuitjes, feestavonden, scholen, verenigingen of teambuildingdagen enz. Kortom, een XL-goed idee, voor mensen die samen plezier willen maken.
                                               

Het spel

De speler probeert de schijven in de gaten te schuiven met de hoogste puntenwaardering. De schijven vallen door de gaten in het opbergvak. Zo kunnen de punten heel gemakkelijk geteld worden. Als de speler klaar is met zijn speelbeurt telt de persoon achter de speeltafel alle punten bij elkaar op. Noteer de score na elke ronde totdat de afgesproken aantal rondes  zijn gespeeld, tel de totaalscore. De speler met het hoogste aantal punten is de winnaar!

 

Technisch:
- Afmetingen: 235 lengte x 65 om breedte.
- Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden
- Aantal personen: onbeperkt
- Begeleiding volwassene(n) bij kinderen < dan 8 jaar
- Geschikt voor binnens- en buitenshuis

Waarborg:

€ 50,00 (contant bij levering, terugbetaald bij afhaling)

Levering:

Gratis levering in en 15 km rond Kuurne voor reserveringen vanaf € 40,00. (Voor verdere verplaatsingen of reserveringen kleiner dan € 40,00 rekenen we € 0,35 per km aan.)

Reiniging:

De reiniging van het gehuurde materiaal gebeurt na elke uitleenbeurt door "Le Crayon - Evenementenverhuur". U hoeft dus zelf niets te reinigen.