Klik hier om te reserverenPRIJZEN: weekend/feestdagen weekdag
1 dag 2 dagen 1 dag 2 dagen
€ 25.00* € 40.00* € 20.00* € 30.00*
€ 19.75** € 31.60** € 15.80** € 23.70**

 

* Inclusief BTW
** Exclusief BTWPromoprijzen bij verhuur van meerdere spellen

 

 


 

 

 

Prijzen voor langere periodes bespreekbaar

 

 

 

Evenementen verhuur » Xl-game: 'mikado'

XL-Game: 'Mikado'

Beleef reuzenplezier met deze traditionele XL-Game "Mikado" in reuzenformaat.

XL-spellen onderscheiden zich door traditionele spellen naar reuzenformaat te vergroten. Reuzenplezier voor groot en klein. Ontdek zelf de extra speldimensies van het spelen met onze extra grote spelattributen. Uw avond, middag, dag wordt onvergetelijk!
De XL-spellen zijn afgeleid van bekende spellen en kunnen gespeeld worden door groepen jongeren en volwassenen en zijn daarom bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld familiefeestjes, bedrijfuitjes, feestavonden, scholen, verenigingen of teambuildingdagen enz. Kortom, een XL-goed idee, voor mensen die samen plezier willen maken.

 

Het spel

Om de beurt proberen de spelers een stok op te pakken uit de stapel, zonder een van de andere stokken te bewegen. Lukt dit, dan mag hij of zij proberen een volgende stok op te pakken. Als er een stok beweegt tijdens het oppakken van een stok, gaat de beurt naar de volgende speler. Als alle stokken weggespeeld zijn, worden de punten geteld aan de hand van de puntentabel volgens de kleuren van de opgepakte stokken. De speler met de meeste punten is de winnaar.


 

Technisch:
- Afmetingen: 160 cm (19 stokken).
- Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden
- Aantal personen: onbeperkt
- Begeleiding volwassene(n) bij kinderen < dan 8 jaar.
- Geschikt voor binnens- en buitenshuis.

Waarborg:

€ 50,00 (contant bij levering, terugbetaald bij afhaling)

Levering:

Gratis levering in en 15 km rond Kuurne voor reserveringen vanaf € 40,00. (Voor verdere verplaatsingen of reserveringen kleiner dan € 40,00 rekenen we € 0,35 per km aan.)

Reiniging:

De reiniging van het gehuurde materiaal gebeurt na elke uitleenbeurt door "Le Crayon - Evenementenverhuur". U hoeft dus zelf niets te reinigen.