Le goût de l'aventure! Verwacht het onverwachte!

Avontuurlijk natuurlijk en met een gezonde portie lef! 'Le Crayon' heet u tijdens deze taalvakantie dan ook van harte welkom in het hartje van Durbuy voor deze adembenemende outdoor survivaltaalvakantie. Deze Franse taalvakantie biedt je een unieke outdoor experience in de Belgische Ardennen. Vergeet dus zeker je avonturenskills niet want deze taalvakantie staat garant voor een gezonde portie adrenaline!Voor

  • 11 tot 15 jaar

Aanbod talen

  • Frans

Kamplocatie

Durbuy Adventure
Rue Rome 1, 6940 Durbuy

Vervoer? Keuze uit eigen vervoer of begeleide treinreis

Taalstages <12-jarigen:
docent spreekt Ndl en Fr
de deelnemers worden gestimuleerd zoveel mogelijk Fr te spreken
Taalstages >12-jarigen:
docent spreekt uitsluitend Fr
100% engagement en inzet t.o.v. de vreemde taal is een must en noodzaak bij deelname

BEKIJK ONZE VOORDEELKORTINGENSurvivaltaalvakantie  Durbuy Adventure

testfoto
Le goût de l'aventure! Verwacht het onverwachte!

Avontuurlijk natuurlijk en met een gezonde portie lef! 'Le Crayon' heet u tijdens deze taalvakantie dan ook van harte welkom in het hartje van Durbuy voor deze adembenemende outdoor survivaltaalvakantie. Deze Franse taalvakantie biedt je een unieke outdoor experience in de Belgische Ardennen. Vergeet dus zeker je avonturenskills niet want deze taalvakantie staat garant voor een gezonde portie adrenaline!

Kamplocatie

Durbuy Adventure
Rue Rome 1, 6940 Durbuy

Vervoer? Keuze uit eigen vervoer of begeleide treinreis

Taalstages <12-jarigen:
docent spreekt Ndl en Fr
de deelnemers worden gestimuleerd zoveel mogelijk Fr te spreken
Taalstages >12-jarigen:
docent spreekt uitsluitend Fr
100% engagement en inzet t.o.v. de vreemde taal is een must en noodzaak bij deelname


Leeftijd

11 tot 15 jaar

Aanbod talen

Frans


Overnachting/verblijf

Waar? Gallisch dorp Durbuy Adventurepark 

Kamers? 4- en 6-persoonskamer, met elk eigen badkamer

Bereikbaarheid? Elke kampdag 24/24 telefonisch bereikbaar

Begeleiding? 24/24 begeleiding doorheen alle activiteiten

Globale dagindeling

Ter plaatse wordt het precieze verloop bepaald i.f.v. de groepssamenstelling. 

07u00: wakker worden
08u00: ontbijt
08u30: taalgerichte ochtendactiviteit 
09u00: taalactiviteit/taalles
12u00: middagmaal
13u00: avonturensport
17u00: taalgerichte avondactiviteit
18u00: avondmaal
19u00: taalgerichte dagafsluitactiviteit

Slapengaan:
11 tot 12-jarigen: 21u00
>12-jarigen: 21u30 

Survivaltaalvakantie

Tijdens deze Franse taalvakantie worden alle liefhebbers van sport en sensaties uitgedaagd zich te overtreffen in het challengerparcours in de Ardense bossen of tijdens het rotsklimmen.  Aan de hand van de 'Via Ferrata-techniek' komen we op een duizelingwekkende hoogte van 40 meter bij het beklimmen van een steile rots in een oude steengroeve waarna een deathride ons in een mum van tijd terug meeneemt naar beneden! Wedden dat ook jij de adrenaline door je lichaam voelt gieren? Daarnaast doe je tijdens deze actieve taalvakantie een unieke spéléo experience op in een natuurlijke omgeving.  En voor je het weet waan je jou tijdens deze taalvakantie in het riante doolhof van de speelzone van het outdoor lasergame en beland je in een kajak voor de afvaart van de Ourthe en trotseer je de wilde wateren.  Tussendoor geniet je van al het moois dat de natuur rond Durbuy te bieden heeft tijdens de mountainbiketocht.  Uiteraard mag het aanleren van survival skills tijdens deze taalvakantie niet ontbreken! Hoe warm blijven?  Hoe drinkbaar water en eten vinden in de natuur?  Hoe vuur maken met stenen, met een vuurboog of met een paddenstoel?  Waag je dus snel aan deze actieve en grensverleggende taalvakantie in het overweldigend mooie decor van Durbuy!  Een taalvakantie die iedereen kriebels bezorgt en onder de meest veilige omstandigheden en met deskundige begeleiding georganiseerd wordt.  Om de veiligheid tijdens de sportactiviteiten te kunnen garanderen dienen de deelnemers een minimale lengte te hebben van 1m40.

Voor deze taalvakantie kan u zich ofwel op eigen vervoer verplaatsen, of u kan samen met ons de trein nemen naar Durbuy.
In het eerste geval, op eigen vervoer, brengen de ouders de deelnemers op zondag zelf naar de locatie en komen deze op zaterdag ook zelf de deelnemers ophalen.  U kan er echter ook voor kiezen om de heen– en terugreis samen met ons per trein te maken.  In dit geval kan de deelnemer bij de groep op de treinreis aansluiten in één van onderstaande stations: Kortrijk, Harelbeke, Waregem, Deinze, De Pinte, Gent-Sint-Pieters, Brussel-Zuid, Brussel-Centraal, Brussel-Noord, Leuven.
Opgelet! De opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van wijzigingen van de dienst-regeling van de NMBS.  Bij wijzigingen van de dienstregeling wordt steeds het dichtstbijzijnde station overeengekomen. Voor deze treinreis inclusief aansluiting in Barvaux naar Durbuy wordt een supplement van €20 aangerekend.

Voor kinderen van minder dan 12 jaar krijgt u voor deze stage een fiscaal attest voor max. € 11,20 per dag.
Informatie betreffende het logement kan u bekijken door hieronder de brochure te downloaden aan de hand van uw login. 


Nu inschrijven!

€ 530.00

!! NU ACTIE -€40 (tot 22/04/19) !! 7-daags taalkamp met overnachten, inclusief alle lesmaterialen, activiteiten en verblijf ter plaatse, exclusief supplement treinreis (€20)

Selecteer een periode

 14 tot 20 juli 2019 lang_icon

Selecteer uw leeftijd


  binnenkort beschikbaar 
  beschikbaar 
  bijna volzet 
  volzet 
  Enkel nog beschikbaar op LC Taalvakanties (taalstage met overnachting)De taalkampen zonder overnachtingen worden aangeboden door Talencentrum Le Crayon.
Voor meer info, het aanbod en inschrijvingen kan u terecht op de website ​van Talencentrum Le Crayon: www.lecrayon.be