Origineel, onvergetelijk, absoluut uniek en vooral angstaanjagend leuk!

The sky is the limit? Dat geldt dan toch niet voor iedereen! Tijdens dit grensverleggende 'The Sky is the Limit'-taalkamp doet 'Le Crayon' er nog net een schepje bovenop. Ga ook de uitdaging aan en verleg je grenzen doorheen de superspannende en duizelingwekkende sporten. The Sky Is Not the Limit!


Voor

  • 11 tot 15 jaar

Aanbod talen

  • Frans

Locatie

Hoeve Vandewalle
Boomgaardstraat 188
8520 Kuurne

De weekstage loopt van zondag tot vrijdag. 24/24 begeleiding doorheen alle (taal)activiteiten.

Informatie betreffende het logement kan u bekijken via de brochure van deze weekstage.

BEKIJK ONZE VOORDEELKORTINGENSporttaalvakantie The Sky Is The Limit

← Terug

Ben jij een grensverlegger? Of ben jij iemand die houdt van actie en graag nieuwe sporten en sensaties ontdekt?  Stap dan tijdens dit taalkamp uit je comfortzone en ervaar onvergetelijke sensaties tijdens uiteenlopende sporten.
Van maandag tot vrijdag ervaar je niet alleen het onvergetelijke vrije val gevoel tijdens Indoor Skydiving, maar ook een onvergetelijke kartingervaring tijdens een Grand Prix op de kartingpiste.  Karting is dan ook een fantastische en vooral razendsnelle sport, een sport waarbij de dosering van snelheid, uithouding, tactiek en techniek een cruciale rol spelen.  Daarnaast beleef je waanzinnig ski- en snowboardplezier op echte sneeuw op de indoor pistes.  En als kers op de taart beleef je gewapend met een laserpistool/paintballpistool de ultieme lasergame/paintball sensatie. Dit is met andere woorden een taalkamp met één voor één onvergetelijke belevenissen die nog lang zullen nazinderen. Actie gegarandeerd!

Dit taalkamp wordt aangeboden met of zonder skydiving.
Ben jij klaar om te vliegen? Dan kan je voor deze unieke vrije val ervaring kiezen! Kies je voor dit taalkamp met skydiving, dan wordt een supplement van €30 aangerekend.
Kies je liever niet voor skydiving (met supplement) en heb je liever de touwtjes zelf in handen, dan hebben we een uitstekend alternatief: een avontuurlijk touwenparcours in de lucht (geen supplement).  Via touwen, klimmuren en platforms kom je tot op ongekende hoogtes! Op de vier parcours, die tussen drie en negen meter hoog zijn opgetrokken, kan je doorheen een 50-tal waanzinnige hindernissen je grenzen verleggen.  Wie van avontuur houdt moet ook zeker de zip lines met een lengte van vijfhonderd meter uitproberen.  Opgelet: het klimpark is toegankelijk voor deelnemers vanaf 130 centimeter.

Alle sportactiviteiten vinden plaats onder begeleiding van professionals, en dankzij het gerenommeerde saferollersysteem ben je over het volledige touwenparcours in de veiligste handen.

De deelnemers verblijven tijdens deze taalvakantie in volpensionformule op een zorgvuldig uitgekozen locatie.
De kids en tieners worden gedurende een volledige week ondergedompeld in een Frans taalbad.  'LC Taalvakanties' zorgt steeds voor een rijk en gevarieerd taalaanbod.
Deze taalvakantie loopt van zondag tot vrijdag. 24/24 begeleiding doorheen alle (taal)activiteiten.

Voor kinderen van minder dan 12 jaar krijgt u voor deze stage een fiscaal attest voor max. € 11,20 per dag.

Informatie betreffende het logement kan u bekijken door hieronder de brochure te downloaden aan de hand van uw login. 

Zoekt u dit taalkamp zonder overnachten? Ga dan vlug naar www.lecrayon.be !

Prijs taalvakantie

€ 455.00Incl. lesmaterialen, activiteiten en verblijf, excl. suppl. skydiving (€€30)

Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes inclusief.

Klik op een periode om in te schrijven en selecteer uw leeftijd.:

van 02 april 2017 tot 07 april 2017Taalvakantie: Paastaalstages → 6-daagse Frans


van 02 juli 2017 tot 07 juli 2017Taalvakantie: Zomertaalstages → 6-daagse Frans


van 20 augustus 2017 tot 25 augustus 2017Taalvakantie: Zomertaalstages → 6-daagse Frans